In januari gaan alle leden van MTB de Hondsrug nieuwe clubkleding dragen. Hiervoor zijn inmiddels nieuwe ontwerpen gemaakt. Deze zijn op de pasavonden te zien. Tevens hebben we enkele nieuwe kleding sponsoren. Voor deze nieuwe kleding hebben we 3 pasavonden gereserveerd namelijk;
 
Dinsdag 6 november: 
tussen 19.00 en 21.00 uur in het clubgebouw.  
Donderdag 8 november: 
tussen 19.30 en 21.30 bij Egbert Egberts in Borger. 
Vrijdag 9 november: 

tussen 19.00 en 21.00 uur in het clubgebouw.
 
Het dragen van nieuwe clubkleding is verplicht bij clubactiviteiten vanaf het uitleveren van de clubkleding in januari 2019. Om de aanschaf van nieuwe clubkleding aantrekkelijk te maken voor leden, heeft MTB de Hondsrug een speciale eenmalige clubkorting georganiseerd. Deze korting is alleen geldig op de pasavonden! Het gaat hierbij om een kledingset, zomershirt, wintershirt en koersbroek van de firma Forte. Bij deze kortingsactie wordt leden verplicht de oude (boven) kleding in te leveren. De oude clubkleding krijgt een tweede leven in Afrika. Leden met een lange zwarte broek van Forte kunnen deze gewoon doorgebruiken. De set prijzen zijn via de mail verstuurd naar onze leden.

De betaling en het inleveren van de oude clubkleding is bij uitlevering van de nieuwe clubkleding (ca. half januari). Nieuwe leden die na 1 juni 2018 lid zijn geworden van MTB de Hondsrug kunnen ook gebruik maken van deze eenmalige kortingsregeling. 

Eventuele vragen kunt u mailen naar info@mtbdehondsrug.nl

Met sportieve groet,
Het bestuur van MTB de Hondsrug