Ben je nieuwsgierig hoe een mountainbiketraining er bij MTB de Hondsrug uitziet? Train dan twee keer gratis met ons mee tijdens onze opstapdagen. Dan weet je hoe het voelt en of het echt iets voor jou is. Jeugdleden zijn welkom vanaf 7 jaar. Heb je nog geen mountainbike? Geen probleem, op de zaterdag voorafgaand kun je bij onze hoofdsponsor Egbert Egberts in Borger gratis een mountainbike lenen. Dus wat houd je nog tegen, kom je meetrainen? Het enige wat we van je vragen is om het aanmeldingsformulier in te vullen op de website. Dan sturen we je een persoonlijke uitnodiging.

De opstappers worden in eerste instantie ingedeeld in een groep met zoveel mogelijk leeftijdsgenoten. Tijdens de opstapdagen wordt rekening gehouden met de fietsvaardigheden van de opstappers. Door deel te nemen aan de opstapdagen kan de sfeer worden geproefd en kennis worden gemaakt met de trainers, begeleiders en andere jeugdleden.

Heb jij een vriendje, vriendinnetje, neefje, nichtje en zouden die eens mee willen fietsen? Laat ze zich dan ook aanmelden door het aanmeldingsformulier op de website www.mtbdehondsrug.nl in te vullen! Door de overvolle groepen hanteren we een wachtlijst, echter streven we ernaar iedereen te kunnen plaatsen. Na aanmelding ontvang je daarom een uitnodiging.

Opstapdagen – Train gratis mee!