Komende zondag, 23 augustus, beginnen we weer met de MTB-trainingen. De bestuursleden en trainers hebben er in ieder geval erg veel zin in en staan te popelen om jullie weer mee te nemen door de bossen rondom Gieten en jullie MTB-skills te vergroten. Wij gaan ervan uit dat dat ook voor jullie geldt.

Corona Maatregelen
Echter, om te zorgen dat we de komende tijd elke zondag kunnen blijven trainen moeten we ons aan een aantal regels houden in verband met Corona. Ten eerste is het heel belangrijk dat wanneer je klachten hebt je niet naar de training komt maar thuisblijft. Het gaat om de volgende klachten voor zowel kinderen als volwassenen:
– verkoudheid
– niezen
– hoesten
– keelpijn
– moeilijk ademen
– koorts (38 graden of hoger)
Daarnaast is het van belang dat de ouders die kinderen brengen en halen er zelf goed voor zorgen dat ze 1,5 meter afstand van iedereen houden.

1,5 meter (hoeft niet tijdens het fietsen)
Bij het verzamelen op het veld bij het clubgebouw, voorafgaand aan de training, is het van belang dat alle leden direct bij hun eigen trainingsgroep gaan staan. Waar je als groep moet verzamelen kun je herkennen aan de welbekende borden met daarop de letters A, B, C, D, E, F en V. Vanzelfsprekend zorgen alle volwassenen ervoor dat ze 1,5 meter afstand van elkaar houden. Voor jeugdleden geldt dat ze 1,5 meter afstand moeten houden tot de trainer(s).

Tijdens het fietsen is het niet nodig de 1,5 meter afstand te bewaren, maar zodra er wordt gestopt voor een korte pauze, treedt de 1,5 meter regel weer in werking. Houd tevens tijdens de training rekening met de andere gebruikers van de openbare ruimte.

Kantine gesloten
Voor en na de training zal de kantine niet open zijn, omdat we hier de 1,5 meter niet kunnen garanderen. Wel zorgen we natuurlijk na de training voor koffie, ranja en iets lekker en kan er gewoon gebruik worden gemaakt van het toilet (het liefst wel zo minimaal mogelijk). 

We gaan weer van start!